AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda örümcek görmek

Kahve falında tavanda örümcek görmek

Kahve falında tavanda örümcek görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, şan şöhret kazanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kısmetinin kapanacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavanda örümcek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Kahve falında tavanda örümcek ağı görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavanda örümcek ağları görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında tavanda örümcek görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, zaferlere doymayacağına delalettir.

Kahve falında tavandan atlamak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına alamet eder.

Kahve falında kendini tavanda görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında tavana zıplamak manevi mutluluğu tadacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavandan akan su görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalet eder.

Kahve falında başı tavana değmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir