AnaSayfa / Genel / Kahve falında damlayan tavan görmek

Kahve falında damlayan tavan görmek

Kahve falında damlayan tavan görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yarar getireceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, sevinç gözyaşları döküleceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damlayan tavan gördüyseniz:

  • Maddi konular, anlaşmalar veya resmi bir başlık ön plana çıkabilir veya bir süre bekletilme ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında tavandan su damlamasını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavandan damlayan su görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında damlayan tavan görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damlayan kan görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su damlatmak hayatın keyifli bir hale geleceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına işarettir.

Kahve falında iki damla kan görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağa damla damlatmak her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kaç damla kan görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir