AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavandan düşmek

Kahve falında tavandan düşmek

Kahve falında tavandan düşmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında tavandan düşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde faydalı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında tavandan düşmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odanın tavanını görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında tavanı rutubetli görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavanda fare görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavanda ayna görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, umutlarının da tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında tavanda rutubet görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek tavanlı ev görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, istediklerini elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavanda delik görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir