AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavandan bakmak

Kahve falında tavandan bakmak

Kahve falında tavandan bakmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavandan bakmak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında tavana bakmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalettir.

Kahve falında tavandan bakmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tavan arasına çıkmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulur.

Kahve falında tavanda solucan görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tavanın yarıldığını görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çok yüksek tavan görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavandan su aktığını görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavan yıkılması görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir