AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavan arasına çıkmak

Kahve falında tavan arasına çıkmak

Kahve falında tavan arasına çıkmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, endişelerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tavan arasına çıkmak gördüyseniz:

  • Karar vermeniz gereken durumlara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında tavan arasına çıkmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında tavan arasında olmak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavana çıkmak hayırlı bir eşe, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında evin tavanına çıkmak dinamik ve neşeli duruma geleceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına delalettir.

Kahve falında tavanı rutubetli görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında tavanda kurum görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında tavanda ayna görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında akan tavan görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir