AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek tavan görmek

Kahve falında çok yüksek tavan görmek

Kahve falında çok yüksek tavan görmek sıkıntı yaşanacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yüzün güleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Kahve falında çok yüksek tavan gördüyseniz:

  • Şansınızda ani bir iyiye dönüş var.

Kahve falında yüksek tavanlı ev görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kavgaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavanı yüksek ev görmek yıpranacağına, strese gireceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek tavan görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında yüksek tavan görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Kahve falında tavandan su akmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında evin tavanını silmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında tavanın çökmesi görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir