AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavandan su aktığını görmek

Kahve falında tavandan su aktığını görmek

Kahve falında tavandan su aktığını görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavandan su aktığını gördüyseniz:

  • Diplomatik davranmayı başarıp alttan alabilirseniz projenizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Kahve falında tavandan su akması görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tavandan su akmasını görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan su aktığını görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, kısmetli bir işe atılmaya alamet eder.

Kahve falında tavan aktığını görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında tavan akması görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir