AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavana bakmak

Kahve falında tavana bakmak

Kahve falında tavana bakmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, işlerinin baltalanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tavana bakmak gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Kahve falında tavandan bakmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tavana bakmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işarettir.

Kahve falında tavandan kum döküldüğünü görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev tavanı görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tavan görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavanda kapı görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavanda gezmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında akan tavan görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir