AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanın yarıldığını görmek

Kahve falında tavanın yarıldığını görmek

Kahve falında tavanın yarıldığını görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, onlara galip geleceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavanın yarıldığını gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Kahve falında tavanın yarıldığını görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına inanılır.

Kahve falında tavanda küf görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin tavanında böcek görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavana dokunmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavan kazımak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek tavanlı ev görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Kahve falında tavanda böcek görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında süslü tavan görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir