AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda tuz görmek

Kahve falında tavanda tuz görmek

Kahve falında tavanda tuz görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavanda tuz gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında tavanda tuz görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, önünün açık olacağına işarettir.

Kahve falında tavanı temizlemek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan düşmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tavana yükselmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine inanılır.

Kahve falında tavanı ıslak görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavanı çatlak görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavanın karardığını görmek dua alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavan onarmak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir