AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavana yükselmek

Kahve falında tavana yükselmek

Kahve falında tavana yükselmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kazancının epey düşeceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında tavana yükselmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla işbirlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında tavana yükselmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında havada yükselmek fenalıkta bulunmaya, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okyanusun yükseldiğini görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Kahve falında ayın yükseldiğini görmek çok para kazanılacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işte yükselmek sadaka ya da zekat vereceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bulutlara yükselmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet eder.

Kahve falında işte yükseldiğini görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kazancınızın artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir