AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanı temizlemek

Kahve falında tavanı temizlemek

Kahve falında tavanı temizlemek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, onlara değer vereceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında tavanı temizlemek gördüyseniz:

  • Popülariteniz artıyor.

Kahve falında tavan temizlemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında tavanı temizlemek amaçlarına ulaşmaya, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Kahve falında evin tavanını temizlemek zenginlik sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin tavanını silmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının çöktüğünü görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başı tavana değmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavana bakmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir