AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanı çatlak görmek

Kahve falında tavanı çatlak görmek

Kahve falında tavanı çatlak görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, üzüntülerin biteceğine, hikmet sahibi olacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında tavanı çatlak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Kahve falında tavanda çatlak görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavanı çatlak görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda çatlaklar görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında çatlak duvar görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlak karpuz görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta çatlak görmek maddi zarara uğrayacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında çatlak duvarlı ev görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir