AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavan onarmak

Kahve falında tavan onarmak

Kahve falında tavan onarmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kazançta zarar edeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavan onarmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı ilerletmek için bağlantılarınızı kullanabilirsiniz.

Kahve falında tavan onarmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında yıkılan duvarı onarmak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, arzuların gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalet onarmak kötü olayların meydana geleceğine, çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi onarmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatısını onarmak küçük işlere sermaye harcamayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı onarmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bina onarmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında cami onarmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir