AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda sinek görmek

Kahve falında tavanda sinek görmek

Kahve falında tavanda sinek görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavanda sinek gördüyseniz:

  • Duygusal konular moralinizi bozabilir.

Kahve falında tavanda sinek görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek tavanlı ev görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü tavan görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında damlayan tavan görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine alamet eder.

Kahve falında tavanda yazı görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavanda küf görmek ticarette öne geçeceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir