AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavandan kan aktığını görmek

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, adının her yerde geçeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine yorulur.

Kahve falında tavandan kan aktığını gördüyseniz:

  • Soğuk algınllığına karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan su akması görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan su aktığını görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan su akmasını görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, durulacağına inanılır.

Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavanın aktığını görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir