AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü tavan görmek

Kahve falında süslü tavan görmek

Kahve falında süslü tavan görmek kendisine olan güvenin artacağına, insanlardan uzaklaşacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, esenlik içinde olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü tavan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevdiğiniz kişiler üretkenliğinizi azaltabilir.

Kahve falında süslü tavan görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü mezar görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü balıklar görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında süslü koç görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına inanılır.

Kahve falında süslü balık görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yeni bir iş bulacağına delalettir.

Kahve falında süslü inek görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına inanılır.

Kahve falında süslü pasta görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü kemer takmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir