AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda küf görmek

Kahve falında tavanda küf görmek

Kahve falında tavanda küf görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, zararın telafi edileceğine, insanların güvenini kazanacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına rivayet eder.

Kahve falında tavanda küf gördüyseniz:

  • Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var.

Kahve falında küflü tavan görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında tavanda küf görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalettir.

Kahve falında küflenmiş limon görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında küflü elbise görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında küflenmiş yoğurt görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, evlerine dünürcü geleceğine delalet eder.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek yeni alanlara yöneleceğine, ticaret ehli kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü yoğurt görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında küflü demir görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir