AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek tavanlı ev görmek

Kahve falında yüksek tavanlı ev görmek

Kahve falında yüksek tavanlı ev görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek tavanlı ev gördüyseniz:

  • Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Kahve falında tavanı yüksek ev görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına inanılır.

Kahve falında yüksek tavanlı ev görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek tavan görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek tavan görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, işinde başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında ev tavanı görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavanı akan ev görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev tavanının çöktüğünü görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavansız ev görmek onu cesaretlendireceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir