AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda yazı görmek

Kahve falında tavanda yazı görmek

Kahve falında tavanda yazı görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, maneviyatının çökeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına yorulur.

Kahve falında tavanda yazı gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar karşı tarafın kendinde olmadığını düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında tavanda yazı görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında süslü tavan görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tavanı tamir etmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında tavanı akan ev görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanda örümcek ağı görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine alamet eder.

Kahve falında evin tavanını silmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tavanın karardığını görmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında tavandan su akmasını görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir