AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavana dokunmak

Kahve falında tavana dokunmak

Kahve falında tavana dokunmak işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, lüks, konfor içinde olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına delalet eder.

Kahve falında tavana dokunmak gördüyseniz:

  • Belli iş ya da ilişkilerde kırılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında tavana dokunmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında tavanda küf görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tavandan su akmasını görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında isli tavan görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavanda fare görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulur.

Kahve falında tavanda yatmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavandan su aktığını görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin tavanını delik görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir