AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavandan su akmasını görmek

Kahve falında tavandan su akmasını görmek

Kahve falında tavandan su akmasını görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, servet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan su akmasını gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklar önünüzü kapatıyor, sağlıklı düşünmenizi engelliyor.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına delalettir.

Kahve falında tavandan su akmasını görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında tavandan su aktığını görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işaret eder.

Kahve falında tavandan su akması görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, parasız kalmaya rivayet eder.

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavan akması görmek kendi işinin patronu olunacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir