AnaSayfa / Genel / Kahve falında isli tavan görmek

Kahve falında isli tavan görmek

Kahve falında isli tavan görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, meşakkate düşeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına delalettir.

Kahve falında isli tavan gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında isli tavan görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında tavanın is olduğunu görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işarettir.

Kahve falında tavanda is görmek daha fazla gelire kavuşacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavanda kapı görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında akan tavan görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin tavanının aktığını görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavan boyadığını görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında çatlamış tavan görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir