AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda yatmak

Kahve falında tavanda yatmak

Kahve falında tavanda yatmak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kısmetinin de açılacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tavanda yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında tavanda yatmak elinin darlık görmeyeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tavan görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tavanarası görmek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına işaret eder.

Kahve falında tavan sıvamak müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ev tavanı görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işaret eder.

Kahve falında tavanda kurt görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tavandan su akmasını görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evin tavanını silmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir