AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda fare görmek

Kahve falında tavanda fare görmek

Kahve falında tavanda fare görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanda fare gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Kahve falında tavanda fare görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tavanın çöktüğünü görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında tavanın çökmesi görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine işarettir.

Kahve falında tavanda ayna görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü tavan görmek yüksek moralli olacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanın aktığını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavana tırmanmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında evin tavanının çöktüğünü görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir