AnaSayfa / Genel / Kahve falında tava çalmak

Kahve falında tava çalmak

Kahve falında tava çalmak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tava çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bahane üretmeniz veya bazı şeyleri niçin yapamayacağınız üzerine nedenler sıralamanız gerekmiyor.

Kahve falında tava çalmak daha fazla gelir elde edeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına yorulur.

Kahve falında tavada yemek yapmak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine yorulur.

Kahve falında yanmış tava görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına delalet eder.

Kahve falında boş tava görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalettir.

Kahve falında eski tava görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tava görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulur.

Kahve falında tencere ve tava görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada kızartma yapmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir