AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavada yemek yapmak

Kahve falında tavada yemek yapmak

Kahve falında tavada yemek yapmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavada yemek yapmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızı bozabilir, yedek planlar yapmanızda fayda var.

Kahve falında tavada yemek yapmak sorunlarının çözüleceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında tavada kızartma yapmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta yapmak parasını ve işini kaybedeceğine, adının yayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavada yumurta yemek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret eder.

Kahve falında tavada yemek görmek Allah katında günahlarının affolacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında tavada yemek pişirmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında midye tava yemek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavada ekmek kızartmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir