AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski tava görmek

Kahve falında eski tava görmek

Kahve falında eski tava görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında eski tava gördüyseniz:

  • Yersiz endişelerden kurtulmanızda fayda var.

Kahve falında eski tava görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tavada ekmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına inanılır.

Kahve falında tava yakmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalet eder.

Kahve falında tava temizlemek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavada patates kızartmak ilerleyeceğine, kalkınacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta tavası görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavada yumurta görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına alamet eder.

Kahve falında patlıcan tavası görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir