AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tava görmek

Kahve falında siyah tava görmek

Kahve falında siyah tava görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, yenileneceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında siyah tava gördüyseniz:

  • Yaşça sizden küçük veya sizi iyi hissettirebilecek kişilerle bir araya gelebileceğiniz aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında siyah tava görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında midye tava yemek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, koyu muhabbette kalacağına delalettir.

Kahve falında tavada balık kızartmak sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, şansının ve bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavada ekmek ayrıcalık elde edeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bakır tava görmek para ve zaman ayıracağına, ticarette şansının yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında tava temizlemek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kırılan kalbin onarılacağına delalettir.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek rahatının yerinde olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında tavada et görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, rızkın günden güne genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir