AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı sigara içmek

Kahve falında tatlı sigara içmek

Kahve falında tatlı sigara içmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, her zaman haklının yanında olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına işarettir.

Kahve falında tatlı sigara içmek gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı dinleyebilirsiniz.

Kahve falında tatlı sigara içmek kindar olacağına, sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının sigara içmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sayılacağına ve sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki sigara içmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında ince sigara içmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında sigara sarıp içmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek rahata kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle sigara içmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gizlice sigara içmek her türlü başarıyı elde edeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir