AnaSayfa / Genel / Kahve falında gizlice sigara içmek

Kahve falında gizlice sigara içmek

Kahve falında gizlice sigara içmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında gizlice sigara içmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri istediğiniz birşeylere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında gizlice sigara içmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında gizlice içki içmek sorunlarından arınacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin evine gizlice girmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, hayırlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında eve gizlice girmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gizlice evlenmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere gizlice girmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında gizlice bir eve girmek sorunların atlatılacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalettir.

Kahve falında gizlice ağlamak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir