AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince sigara içmek

Kahve falında ince sigara içmek

Kahve falında ince sigara içmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında ince sigara içmek gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında ince sigara içmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle sigara içmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı sigara içmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kızı olanların da gelin edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla sigara içmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında kırık sigara içmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında arabada sigara içmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gece sigara içmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir