AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sigara içmek

Kahve falında arkadaşının sigara içmek

Kahve falında arkadaşının sigara içmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sigara içmek gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşınla sigara içmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla sigara içmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla sigara içmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sigara içmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun sigara içmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı sigara içmek hayaller kurulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çay ve sigara içmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir