AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün çorbası içmek

Kahve falında düğün çorbası içmek

Kahve falında düğün çorbası içmek üzüntülü bir döneme girileceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, sarsılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında düğün çorbası içmek gördüyseniz:

  • Köklü değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında düğün çorbası içmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün çorbası pişirmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğün çorbası görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında birine çorba içmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında mercimek çorba içmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencereden çorba içmek mutluluk ve başarı getireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası içmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine alamet eder.

Kahve falında tuzlu çorba içmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, iyiliğe ve güzelliğe yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir