AnaSayfa / Genel / Kahve falında işkembe çorbası içmek

Kahve falında işkembe çorbası içmek

Kahve falında işkembe çorbası içmek isabetli adımlar atılacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, daima önüne bakacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında işkembe çorbası içmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri veya ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında işkembe çorbası içmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalettir.

Kahve falında işkembe çorbası yemek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu işkembesi görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına inanılır.

Kahve falında işkembe yıkamak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işarettir.

Kahve falında çiğ işkembe yemek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, azalacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş işkembe görmek sıkıntılarının sona ereceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında temiz işkembe görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında sığır işkembesi görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir