AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suyun aktığını görmek

Kahve falında berrak suyun aktığını görmek

Kahve falında berrak suyun aktığını görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında berrak suyun aktığını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz dikkat gerektiriyor.

Kahve falında berrak su aktığını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında berrak suyun aktığını görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak sularda yüzmek çok zor günler yaşayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında berrak suyun içinde yılan görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında berrak su deniz görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak su içinde görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suya düşmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuda berrak su görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir