AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, kulluk derecesinin artmasına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kazalar ya da çeşitli aksilikler olabilir.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına alamet eder.

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işarettir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına işaret eder.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan su akması görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında akmayan musluk görmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir