AnaSayfa / Genel / Kahve falında akuamarin taşı görmek

Kahve falında akuamarin taşı görmek

Kahve falında akuamarin taşı görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, kariyerinde atılım yapacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akuamarin taşı gördüyseniz:

  • Sahip olduklarınızı korumak için her şeyi gözle görünür tutmanızda fayda var.

Kahve falında akuamarin taşı görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, elindeki malların gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taştan su aktığını görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında damdan su aktığını görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın zehrini aktığını görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında suların aktığını görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, geçim derdi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarda ak görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kanının aktığını görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli burnunun aktığını görmek işlerin günden güne açılacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir