AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içine su aktığını görmek

Kahve falında evin içine su aktığını görmek

Kahve falında evin içine su aktığını görmek kötü günlerinden kurtulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, zor durumda bırakacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içine su aktığını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Kahve falında evin içine su aktığını görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet eder.

Kahve falında evin altından su aktığını görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinden su aktığını görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde su aktığını görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinden su aktığını görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir