AnaSayfa / Genel / Kahve falında suların aktığını görmek

Kahve falında suların aktığını görmek

Kahve falında suların aktığını görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, karasızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında suların aktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor.

Kahve falında banyoda su aktığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında taştan su aktığını görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, yıkılacağına yorulur.

Kahve falında duvardan su aktığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dereden su aktığını görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında eve su aktığını görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında suların aktığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden su aktığını görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir