AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden su aktığını görmek

Kahve falında merdivenlerden su aktığını görmek

Kahve falında merdivenlerden su aktığını görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, insanlardan takdir toplayacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında merdivenlerden su aktığını gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeniz durumunda belli konularda sizi engelleyen, yavaşlatan veya durduran fikirlerinizi değiştirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında merdivenlerden su aktığını görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine işarettir.

Kahve falında evinden su aktığını görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun aktığını görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında dereden su aktığını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, hikmete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak su aktığını görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir