AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan kapı görmek

Kahve falında taştan kapı görmek

Kahve falında taştan kapı görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taştan kapı gördüyseniz:

  • Ilımlı olunması gerekiyor.

Kahve falında taş kapı görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taştan kapı görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kapıya taş atmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önünde at görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, küfürlü söze alamet eder.

Kahve falında cennetin kapısını görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine delalettir.

Kahve falında adliye kapısı görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve kapı takmak insanlardan takdir toplayacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına rivayet eder.

Kahve falında demir kapı kapatmak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir