AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya taş atmak

Kahve falında kapıya taş atmak

Kahve falında kapıya taş atmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kapıya taş atmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında kapıya taş atmak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında kapıya yumruk atmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında kapıya tekme atmak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş kapı görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında taştan kapı görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, zaferler kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kadına taş atmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işarettir.

Kahve falında timsaha taş atmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir