AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş kapı görmek

Kahve falında taş kapı görmek

Kahve falında taş kapı görmek hanesine bolluk geleceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında taş kapı gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı planların hızlı ilerlemesi hoşunuza gidebilir.

Kahve falında taştan kapı görmek bunalımlı günler geçirileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında taş kapı görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıya taş atmak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı açmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz oda kapısı görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı yapmak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işarettir.

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Kahve falında bozuk kapı kilidi görmek takdir toplayacak işler yapacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir