AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennetin kapısını görmek

Kahve falında cennetin kapısını görmek

Kahve falında cennetin kapısını görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kısmetlerinin artacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında cennetin kapısını gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı planlar, işler veya ilişkiler daha etkin veya disiplinli yöntemler kullanmanız durumunda olumlu sonuç verebilir.

Kahve falında cennet cehennem kapısını görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında cennet kapısını görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sağlıklı bir kişi olmaya rivayet eder.

Kahve falında cennet kapısını açmak maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, prestij kaybı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cennet ve cehennem kapısı görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına işarettir.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında cennet kapısı görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında cennet kapısından girmek çok mutlu olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir