AnaSayfa / Genel / Kahve falında adliye kapısı görmek

Kahve falında adliye kapısı görmek

Kahve falında adliye kapısı görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında adliye kapısı gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmalar stresi azaltarak finansal geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında adliye kapısı görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında kendini adliyede görmek dargınların barışacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Kahve falında adliye görmek işinde profesyonel kimse olacağına, çok üst mevkilere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında adliyeye gittiğini görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında birini adliyede görmek oğlu evli ise boşanacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve kapı takmak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapısız araba görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kale kapısı görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir