AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde at görmek

Kahve falında kapının önünde at görmek

Kahve falında kapının önünde at görmek borcunun kalmayacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, ticaretin açılacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde at gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler, yeni iş birlikleri ya da ek işler söz konusu olabilir.

Kahve falında kapının önünde at görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde ayakkabı görmek elinin sıkışacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünde araba görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında kapı önünde terlik görmek tüm düzenin alt üst olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kapı önü görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine işarettir.

Kahve falında kapının önünü kazmak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak mevki edineceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kapının önünde durmak sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir