AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan bebek görmek

Kahve falında taştan bebek görmek

Kahve falında taştan bebek görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kişinin içinin daralacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında taştan bebek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında bebeği taşıyamamak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş bebek görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında taştan bebek görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işarettir.

Kahve falında taşla adam dövmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında taşlara basmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında taş atıp cam kırmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşların arasında yılan görmek tüm parasını kaybedeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atılan taşlardan kaçmak genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir