AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği taşıyamamak

Kahve falında bebeği taşıyamamak

Kahve falında bebeği taşıyamamak işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında bebeği taşıyamamak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Kahve falında taştan bebek görmek aniden evlilik kararı alacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine delalettir.

Kahve falında bebeği taşıyamamak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kişinin tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş bebek görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tek taş yüzük bulmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta taş görmek işlerini toparlayacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet eder.

Kahve falında mavi taşlar görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında turkuaz taşı görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında granit taşı görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir