AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş atıp cam kırmak

Kahve falında taş atıp cam kırmak

Kahve falında taş atıp cam kırmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, rızkının da çoğalacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında taş atıp cam kırmak gördüyseniz:

  • Eviniz, sevdiğiniz kişiler ya da lüks tüketim malzemeleri için bütçenizin üstünde harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında taş atıp cam kırmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev camı kırmak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle cam kırmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin camını kırmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına inanılır.

Kahve falında yumrukla cam kırmak zorlanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına işaret eder.

Kahve falında araba camını kırmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camdan eşya kırmak onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında çekiçle cam kırmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir